Exclusiviteit
Onderscheidend vermogen verzekerd

Heeft u een geheel eigen merkuitstraling in gedachten? Of wilt u inhaken op een bepaalde trend? Met onze verpakkingen creëert u een onweerstaanbaar totaalplaatje!  

Wij zien dat er steeds meer behoefte is aan specifieke verpakkingen. Logisch, want uw klant zoekt precies díe gevoelswaarden in de producten die hij koopt. Daarom bieden wij zeer exclusieve verpakkingen. Van luxe tot basic, neutraal of geheel in uw eigen huisstijl.

 

Kwaliteitsbeleving lucratief

Bij Beko Verpakkingen vindt u altijd de nieuwste modellen en materialen. Zo zijn momenteel de broodzakken met glanzende folie in opmars, evenals de hoogwaardige chocoladedoosjes. Hiermee geeft u precies wat de consument wil: kwaliteitsbeleving. En daar kunt u de marges weer op afstemmen.

 

Advies op maat

Omdat er zo veel soorten verpakkingen zijn, komen wij graag langs om uw wensen te bespreken. Uw keuze moet optimaal aansluiten bij uw assortiment, werkprocessen en winkelpresentatie. Met een slim geselecteerde verpakkingslijn kunt bovendien kosten besparen. Waarom bijvoorbeeld een apart doosje voor schnitts als deze ook in een tweegebaksdoosje passen?

 

Alleen bij Beko Verpakkingen

In Nederland is Beko Verpakkingen exclusief dealer van twee fantastische merken: Ecopack en Limpack. Ecopack produceert fraaie verpakkingen van biologisch afbreekbaar papier, waaronder bakvormen en mallen. Deze zijn tevens diepvries- en hittebestendig. Limpack biedt een uitgebreid assortiment luxe bonbondozen, linten, decoraties en transparante verpakkingen. Uiteraard is ook hier uw eigen bedrukking mogelijk.


Wilt u een monster bekijken of vrijblijvend advies krijgen?
Bel 088 20 23 210 of mail ons.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Neem contact met mij op over: