Voorjaarsbrochure 2022

03 januari 2022 |

Wij zetten de bloemetjes buiten! Dat kan nu letterlijk met ons nieuwe dessin Bloom. Maar welke verpakking uit deze brochure u ook kiest: allemaal brengen ze uw klanten direct in de voorjaarsstemming. Nieuw leven, liefde, vrolijkheid. En… de onweerstaanbare drang om te genieten van de heerlijkste lekkernijen!

Beko Verpakkingen biedt meer variatie dan ooit. Keuze in stijlen, vormen, formaten en materialen. Bekijk bijvoorbeeld onze bakvormen eens. (p. 26). En de paasverpakkingen (p 14-17). U vindt altijd de perfecte verpakkingen voor uw specialiteiten en goedlopende volumes.
Klik op onderstaande afbeelding en ga naar de online brochure

Bestel tijdig (i.v.m. langere levertijden) Zoals wij al vaker hebben vermeld heerst er wereldwijd schaarste in karton en papier. Wat betekent dit voor u? Door deze schaarste lopen onze leveranciers vertraging op en kunnen levertijden daarom ook erg uitlopen. Om zeker te zijn dat uw verpakkingen op tijd worden geleverd is het noodzaak om deze tijdig te bestellen. Wij bedanken u voor uw medewerking.

Onderstaande geeft een impressie van wat we u te bieden hebben dit najaar:

Dessin Bloom
Kleurrijke luchtigheid voor álle voorjaarsproducten! Een heel nieuw lentedessin. Van stoldozen tot paasei-, tulband- en gebaksdozen. Fris en sprankelend, te gebruiken voor tal van producten. Hoe meer Bloom-verpakkingen u naast elkaar zet, hoe meer lentekriebels er opborrelen!

Echte liefde, zoet en -ig!

Met liefde uitgezocht, speciaal voor die ene mooie persoon. U bedient uw klanten op hun wenken. Luxe verpakkingen maken uw chocolade, gebak en macarons nóg specialer. In allerlei maten, stijlvol en transparant. Laat alle harten smelten!

Oranje feest
The winner takes it all. Koningsdag, het WK voetbal in Qatar, het EK damesvoetbal in Engeland en maar liefst 23 Formule 1-races! Bakkers zochten naar passende verpakkingen, wij regelen het. Max-fans worden uw fans. Laat ze maar langskomen voor een pitstop!

Bestellen kan online via onze webshop.


Heeft u vragen of wilt u graag advies?
Bel onze binnendienst op 088 20 23 210, uw accountmanager of mail ons via info@beko-verpakkingen.nl, wij helpen u graag.

Terug naar overzicht