Nieuw: luxe Natura bonbon- /chocoladedozen

09 augustus 2019 |

Nieuw: Luxe bonbon-/chocoladedozen Dessin Natura

Opnieuw lanceert Beko Verpakkingen een opvallende verpakkingslijn: Natura. Deze ‘sleeve boxen’ met venster voor bonbons combineren luxe met natuurlijke uitstraling. Smaakvol én verantwoord dus. Precies wat de consument wil.

Een belangrijk ingrediënt van deze karakteristieke verpakking is het gerecyclede karton. Het oogt fraai, voelt stevig aan en is vervaardigd uit ‘NATURA board’ dat het officiële Duitse milieukeurmerk Der Blaue Engel draagt. De geraffineerde print van de cacaoboon versterkt de natuurlijke sfeer.

Bescherming en beleving
Ook kenmerkend voor de Natura bonbondozen zijn de robuuste wanden, de praktische inlegverdeling en het zwarte kussentje om de lekkernijen mee af te dekken. Het geheel biedt enerzijds bescherming en creëert anderzijds extra waardebeleving bij de klant.

6 maten, 3 kleuren
Natura bonbondozen zijn verkrijgbaar in zes formaten (voor 5, 9, 16 en 24 bonbons, een enkele en dubbele kubus) en in drie stijlvolle kleuren: fuchsia/grijs, zwart/grijs en bruin/beige. Ze zijn al vanaf 48 stuks te bestellen.

Eigen logo erop
Beko Verpakking biedt allerlei mogelijkheden om de Natura bonbondozen te voorzien van een eigen naam en/of logo. Of heeft u liever een andere kleur? De Natura lijn is te verkrijgen in 11 verschillende kleuren karton en 24 verschillende kleuren hotfoil (mat en glans).

Bekijk hier het assortiment!


Dessin Natura is leverbaar vanaf midden september. Meer informatie, prijzen en proefmodellen: 088 20 23 210.

Terug naar overzicht

Bekijk ook: