Najaarsbrochure 2020

31 augustus 2020 |

Inspiratiemagazine Najaar

BEKIJK HIER DE BROCHURE 

Hoe laat u klanten steeds nét iets meer kopen dan waarvoor ze eigenlijk kwamen? Verleiding! Een boeiend spel. Met luxe, aantrekkelijke verpakkingen heeft u een ijzersterke troef in handen. Knappe klant die alle verleidingen dan nog weet te weerstaan!


In deze brochure vindt u verpakkingen die de aandacht trekken en waarde toevoegen. Het doel is extra afzet en hogere winst. Wij zijn specialist op dit gebied, maar we doen het samen met u. Ú ziet wat werkt. Daarom nemen wij uw bevindingen graag ter harte.

Nieuwe verpakkingen

Zo bespeurden wij vraag naar een nieuwe, luxe taartdoos. Dus is die er nu! Met marmerbedrukking aan de buitenkant en zwart-goud aan de binnenkant, zie pagina 6. Ook op verzoek: feestdagen verpakkingen met een nostalgische uitstraling. Uiteraard met een moderne twist. Dessin Hope heeft het, zie pagina 5.

Meer overzicht

Daarnaast is er behoefte aan multifunctionele verpakkingen. Met onze chocoladeletterdozen (pag. 12), luxe blisters en linten (pag. 14) en het basisassortiment (pag. 28) kunt u alle kanten op. De hele periode van de herfst tot en met oudejaarsavond, én de rest van het jaar. Zo maakt u van elk product heel eenvoudig een luxe cadeau.

Probeer en verras! Wilt u een verpakking laten bedrukken met uw eigen naam of logo? De mogelijkheden zijn legio. Onze adviseurs helpen u graag. Wij wensen u veel werkplezier en fantastische resultaten toe!

Meer informatie online Dit inspiratiemagazine bevat vele combinaties van verpakkingen, lintjes en kleuren. U kunt natuurlijk naar hartenlust combineren. Ook nieuw zijn de bolletjes met beschikbare kleuren.

Bekijk de brochureWilt u deze varianten zien? Dat kan online op onze nieuwe webshop.
Heeft u vragen of wilt u graag advies?
Bel onze binnendienst, uw accountmanager of mail ons!

Terug naar overzicht

Bekijk ook: