Najaarsassortiment 2018

01 november 2018 |

Verpakkingen kunnen verkoopcijfers flink laten stijgen. Maar welke verpakkingen vinden die ‘koopknop’ in het consumentenbrein? En welke passen het beste bij uw assortiment en budget? De antwoorden hierop vindt u bij uw accountmanager van Beko Verpakkingen én deze brochure geeft een mooie impressie! Overleg samen, selecteer doelbewust en haal alles uit de feestdagen!

In deze brochure vindt u verpakkingen met de juiste balans. Enerzijds met een traditionele, ambachtelijke uitstraling, anderzijds met een eigentijds, opvallend karakter. Van de mooiste Sinterklaas- en Kerstdessins, feestelijke bakvormen en unieke bonbondoosjes tot en met knallende Oud en Nieuw verpakkingen. Onderstaande geeft een impressie van wat we u te bieden hebben:

• Stijlvol op chic!
Nieuw Dessin Bright! Ontworpen met slechts één doel: onderscheid in de markt creëren. Gemaakt van luxe en glanzend karton. Goud van binnen, gouden handlettering van buiten. Bright is een compleet assortiment voor zowel Sinterklaas als Kerst, inclusief chocoladeletterdoosjes als unieke toevoeging aan het dessin! (pag. 5).

• Een exclusieve touch!
Deze stevige, hoogglans witte kartons geven een extra chique uitstraling aan uw banketproducten. Verkrijgbaar in ronde, vierkante en rechthoekige vormen in verschillende formaten. (pag. 10).

• Nu nog meer hoogglans kleuren
Ambachtelijke chocoladeletters verdienen verpakking met cachet. Daarom zijn de GK-doosjes nu verkrijgbaar in nog meer hoogglans kleuren, zowel de schuifdeksel als het inlegkarton. Lekker variëren! Bovendien óók perfect voor andere chocoladeproducten. Handig voor na de feestdagen (pag. 14).

• Warme herfstsfeer

Dessin Autumn; een nieuwe chocolade-herfstlijn in ons assortiment. Klein en fijn. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, in passende herfstkleuren. Het herfstlint lint maakt het plaatje compleet! (pag. 13).

Succes begint bij een goede voorbereiding, van bakkerij tot presentatie. Verpakkingen dus. Stem ze optimaal af op uw assortiment en maak van uw margepakkers echte hardlopers! En bovenal: onderstreep uw kwaliteit! Onderscheid uzelf van de massa!

Klik hier voor de brochure (PDF)

Heeft u vragen of wilt u graag advies?
Neem contact op met onze binnendienst op het telefoonnummer 088 20 23 210 of neem contact op met uw accountmanager. Wij helpen u graag!

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

01 januari 2020