Focacciabundel: 21 recepten

29 mei 2019 |

Focaccia: speel met smaak en formaat

Luchtig, zacht, plat en olieachtig, de kenmerken van een perfecte focaccia! Focaccia is een ovengebakken brood gemaakt van een simpel deeg bestaande uit bloem, olie en water. Het is een heerlijk alternatief voor standaard brood en kan op elk moment van de dag gegeten worden. Als basis voor een belegd broodje, als side dish tijdens het diner of gewoon tussendoor als snack! Deze Italiaanse specialiteit heeft met zijn veelzijdigheid de wereld verovert!

Beko Groothandel, Beko Verpakkingen en Stolp International nemen je mee in de wereld van focaccia’s met de focaccia bundel. De focaccia is een veelzijdig product waarmee de bakker goed kan inspelen op nieuwe consumenten gewoontes. De bundel bevat 21 recepten, van zoet tot hartig en van basic tot exclusief. Door te spelen met formaat, vorm en smaak kun je eindeloos variëren.

Het traditionele ontbijt, lunch en diner verliezen steeds meer aan populariteit. De consument wordt flexibeler en individualistischer, waardoor men overstapt op meerdere eetmomenten per dag. We beslissen zelf wat we eten, waar we eten en wanneer we eten. Met de focaccia kan de bakker hier goed op inspelen.

Hoe stel je de perfecte focaccia samen? Welke grondstoffen kun je gebruiken? En welke verpakkingen passen het best bij de foccacia? In de focaccia bundel vind je antwoord op deze vragen! 

Bekijk hier alvast een voorproefje! Recept focaccia creamy blueberry 

De focaccia bundel is te verkrijgen bij afname van een zak focaccia bloem in combinatie met een doos verpakkingen of een groentemix. Voor meer informatie neem contact op met je accountmanager van Beko Groothandel of Beko Verpakkingen.

Terug naar overzicht

Bekijk ook: