Chocoladeletterdoosjes + startpakket

05 november 2019 |

Onderscheidend zijn tijdens de feestdagen? Dat kan met ambachtelijke chocoladeletters uit eigen bakkerij! 


Multi-inzetbare doosjes!

De chocoladeletter doosjes met schuifdeksel zijn niet alleen met sinterklaas te gebruiken. Zet ze ook in voor andere feestdagen, verjaardagen en jubilea. Maak bijvoorbeeld i.p.v. een chocoladeletter een chocolade cijfer of vul ze met romantische bonbons voor Valentijn en Moederdag met een vakverdeling. Ook hebben wij diverse kleuren inlegkarton. Pas de gekleurde linten hierop aan en u hebt elke keer een ander mooi cadeautje in het schap liggen!
U vindt ze hier.

Maar eerst aan de slag met Chocoladeletters! Van chocoladeletters met noten tot gevulde chocoladeletters gedecoreerd met knettersuiker!
Chocolade Compleet biedt een Chocoladeletter actiepakket aan, bestaande uit mallen, verpakkingen en 20 kg callets naar keuze. Bij aankoop van dit actiepakket krijgt u maar liefst 4 producten uit de Mona Lisa decoratielijn gratis!
• 1 doosje Mona Lisa Sinterklaasjes L (90 stuks)
• 1 strooibus Mona Lisa Meringue Drops
• 1 strooibus Mona Lisa Strawberry Meringue Crumbs
• 1 strooibus Mona Lisa Popping Candy (knettersuiker)

Interesse?
Neem voor het bestelformulier contact op met de accountmanager van Beko Groothandel, Beko Verpakkingen of Beko Techniek.
Het Chocoladeletter Actiepakket is een initiatief van Beko, Callebaut en Chocolade Compleet en is exclusief beschikbaar voor Beko-leden en –klanten.

Maakt u zelf nog geen eigen chocolade creaties, maar heeft het wel uw interesse?
Kijk dan eens op de website van Chocolade Compleet

Terug naar overzicht

Bekijk ook: