Chocolade inspiratie: ChocBlocks

24 juni 2019 |

De ChocBlocks zijn een mix tussen klassieke gevulde chocoladerepen en kleurrijke, creatieve breekchocolade. Een ware traktatie die gegarandeerd de harten van je klanten verovert.
 
Met de mal van Chocolate World (Beko Techniek) maak je giga repen die je perfect in blokken kunt snijden. Door ze in een ChocBlock assortimentsdoosje (Beko Verpakkingen) aan te bieden, hoeven jouw klanten niet te kiezen. Versier de doosjes met een mooi lintje en sticker en speel in op elk thema! Maak er een feestje van want zien is proeven, of dit nu in je winkel is of op social media. De ChocBlocks zijn echte eyecatchers!
 
Gratis deelname Chocblock cursus
Chocolade Compleet biedt een starterspakket ChocBlocks, bestaande uit de mallen, verpakkingen en 20 kg callets naar keuze. Bij aankoop van dit starterspakket kun je deelnemen aan de exclusieve ChocBlock cursus t.w.v. €250 per deelnemer bij de Chocolate Academy in Zundert.
 
Winstgevende, vliegende start
Hoe stel je de perfecte ChocBlock samen? Voor welke soort chocolade ga je en voor welke vulling kies je? Welke technieken zijn van toepassing en hoe draai je de productie? Je leert het van Ton Jongejan tijdens de cursus. Voor de presentatie biedt Beko Verpakkingen de oplossing; een transparant assortimentsdoosje waarbij de ChocBlocks zichtbaar zijn en klanten niet hoeven te kiezen! Het starterspakket in combinatie met de gratis ChocBlock cursus biedt alle benodigdheden voor een winstgevende start met de ChocBlocks.
 
Bekijk hier alvast een voorproefje! Recept van de ChocBlock Ruby Red Fruit.
 
Interesse?
De ChocBlocks cursussen zullen plaatsvinden op 20 en 27 augustus 2019. Het ChocBlocks starterspakket wordt door Beko Groothandel geleverd vanaf week 27. Neem voor meer informatie of het bestelformulier contact op met je accountmanager van Beko Groothandel, Beko Verpakkingen of Beko Techniek.

Meer informatie over het concept Chocolade Compleet? Bekijk hier de website van Chocolade Compleet

Terug naar overzicht