Bonbonworkshops Najaar 2019

12 juni 2019 |

Leer de kunst van het opmaken

Na een succesvolle introductie in het voorjaar en enthousiaste reacties van de deelnemers organiseren wij nieuwe bonbonworkshops! Heb jij deze workshops in het voorjaar gemist? Schrijf je dan snel in!

Tijdens onze workshops leer je de fijne kneepjes van het opmaken! Naast tips & trucs om bonbondoosjes netjes in te pakken, leren we je ook om verschillende soorten strikken te maken en adviseren we je over het kiezen van de juiste linten. Neem je winkeldames mee! Dit ontlast jou als ondernemer en motiveert jouw medewerkers!

Datums:
Voor het najaar hebben wij de volgende data beschikbaar:
  • Maandag 16 september 10.00 - 12.00 uur te Veghel bij Beko Verpakkingen, De Amert 604, Veghel
  • Dinsdag 17 september 13.30 - 15.30 uur te Utrecht  bij Beko Inspiratie Centrum (BIC), Niels Bohrweg 101, Utrecht
  • Maandag 7 oktober 13.30 - 15.30 uur te Meppel bij Beko Noord, Loberingemaat 11, Meppel (VOL)*
  • Dinsdag 8 oktober 13.30 - 15.30 uur te ‘s Gravenzande bij Beko West, Franklinstraat 17, ‘s-Gravenzande
* De workshop in Meppel is vol, bij voldoende animo organiseren we ook in de ochtend een sessie van 10.00 - 12.00 uur.

Kosten: Kosten bedragen € 20,00 p.p. Bij vijf of meer personen uit één bedrijf ontvang je 10% korting. De prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bij de workshop zijn koffie, thee, water en iets lekkers inbegrepen.

Deelnemers: Het maximum aantal deelnemers voor de workshop is 20 personen. Beko Verpakkingen behoudt zich het recht de workshop te annuleren, wanneer er minder dan tien personen deelnemen.

Extra: Na afloop van de workshop is er gelegenheid om je eigen meegebrachte bonbondoosjes of -zakjes te strikken. Dit kan alleen wanneer je bij de aanmelding het aantal doosjes of -zakjes aangeeft, dit i.v.m. de strikaccessoires.

Aanmelden?
Laat je inspireren en geef je snel op door een e-mail te sturen naar y.vermeulen@beko-verpakkingen.nl. Aanmelden kan tot vrijdag 5 september

Terug naar overzicht

Bekijk ook: