Bakvormen van cacaopapier

24 juni 2019 |

Duurzaam en onderscheidend

De testbakkers waren unaniem in hun oordeel: bakvormen van cacaopapier gaan op hun bestellijst. Ze zijn multifunctioneel, hebben een unieke uitstraling en ze zijn volledig duurzaam gefabriceerd, zo concludeerden zij. Een aantrekkelijk plaatje én een goed verhaal. De nieuwe verpakkingslijn is verkrijgbaar bij Beko Verpakkingen.

Bakvormen van cacaopapier zijn de nieuwste innovatie van de Italiaanse firma Ecopack. In Nederland en België is Beko Verpakkingen exclusief dealer. De lijn bestaat uit bakvormen voor cakes, cupcakes, muffins en taartjes en wordt in de toekomst nog verder uitgebreid. Het cacaopapier matcht perfect met natuurlijke producten, dé trend van nu! Bovendien zijn ze handig in gebruik: hittebestendig tot 220 °C, vetvrij en geschikt voor de vriezer. Klik hier voor ons huidige voorraad.

De basisgrondstof van dit papier zijn celstoffen van cacaoschillen. Het productieproces is geheel vrij van inkt of andere chemicaliën. Het resultaat is een hoogwaardige én composteerbare bakvorm, met een natuurlijke textuur en uitstraling. Het roept direct de warme sfeer van ambacht, cacao en koffie op. Dat wil je als consument gewoon voelen, zeker als je een beetje oog voor duurzaamheid hebt. Ideaal voor bakkerijwinkels en lunchrooms.”


Bent u opzoek naar een ander formaat of heeft uw vragen? Neem contact op met uw accountmanager of bel met 088 20 23 210.
Klik hier voor de brochure

Terug naar overzicht